Ooit zijn we begonnen in Vessem bij de Welten groep, daarna naar De Gouden Leeuw in Vessem totdat het daar verbouwd werd. Toen werd de thuisbasis van Audioclub Oost Brabant in Oirschot bij Hoeve 1827 / Café Vingerhoeds
We hebben hier vele jaren onze demogevers mogen ontvangen en kwamen hier altijd graag bijeen.

Vanaf november 2023 is onze nieuwe locatie:
Gemeenschapshuis De Walnoot
Reginahof 1

5282 GC Boxtel
0411-673485

Website
Onze website heeft een nieuwe metamorfose gehad.
De eerste website was uit 2001 en was gebouwd door mede oprichter Roy en Daphne, het werken aan de pagina vergde veel tijd naast het het besturen van de club. In 2003 heeft Cuno dit werk overgenomen met een nieuwe uitgebreidere website, gele achtergrond met blauwe knoppen, helemaal van die tijd.

Voor de website in 2006 heeft Coen de achtergrond en het logo ontworpen, rustig grijs dat was meer van die tijd. Cuno heeft de website verder gebouwd en het onderhoud deed hij samen met Jean. In 2020 heeft Cor het stokje overgenomen omdat er steeds meer vraag kwam naar een website die ook voor mobiel en tablets geschikt is, makkelijk te beheren is en snel is. Hans H verzorgde inmiddels al vele jaren de publicaties van de verslagen van de demo’s. Nu heeft Cuno samen met zijn zoon Jens de nieuwe website gemaakt die nog beter geschikt is voor mobiel en tablets.